Torsdag 18 juli

Carin och jag tog oss till blomsteraffären vid Ban Pae Waterfall och fyllde på förrådet med orkidéer, doftande jasmin och en klart lysande rosa bougainvilla. Altanen blev hemtrevlig till priset av en bukett blommor hemma.

 

Att få upp George var inte lätt, inte ens med kitesurfing som lockbete. Till slut gick det och efter kombinerad frukost och lunch var det dags för ännu en lektion med Fu. Denna gång tillbringade de 1,5 timmar stående i vattnet med en skärm. Vissa språkproblem existerar, tillstod Fu. Både George och Fu pratar bra engelska, Fu är nu australiensisk medborgare. Att förstå hennes snabba australiensiska accent med kinesisk brytning och facktermer är kanske ändå inte helt lätt. Säkert väl så lärorikt som kitesurfingen dock och är man motiverad fungerar det mesta.

 

Snabbt uppbrott från stranden och en tur hemom för dusch och sedan körning i värsta trafiken till Jim Thompson outlet (se fakta Thailand Shopping Phuket). Middag på koreansk-japansk restaurang på Central och lite shopping på det och sedan betydligt lugnare körning hem igen. En maskin tvätt på det så var torsdagen fulländad.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0