Onsdag 17 juli

Temperaturer runt 27-30 grader, hittills ett fåtal regnskurar, molnigt och ganska rejäl vind. Bestämde oss för en tur till stranden, laddade med  handdukar, böcker, båda vanliga och ljudböcker. Favoritrestaurangen Savoey var öppen, för dyrt med semester, sade de. Ser att de förbättrat restaurangen ytterligare, nytt gjutet golv en bra bit ut på stranden och köket fint sedan de gjorde om för något år sedan. Kärt återseende och god mat även om de lite besviket konstaterade att vi bara var tre personer denna gång.

 

Nai Yang är en underbar strand, lite ruffig och egensinnig och inte helt nerlusad med turister. Frågade om det fanns solstolar till oss men uthyrerskan sade helt enkelt nej. En rad med solstolar framme och hon tänkte inte plocka fram fler. Som tur var hade några turister fått nog och vi fick våra stolar. Relativt höga vågor, fåtal båtar men desto fler kitesurfare ute.

 

Efter ett par timmars lyssnande till Dan Browns nya hade George fått nog av att sitta på stranden. Gick med honom upp till kitesurfing-stället där han genast blev väl omhändertagen. Paul, från Australien, introducerade oss till sin kinesiska fru Fu som genast tog sig an George och introducerade honom i kitesurfingens grunder. Plötsligt lyste George som en sol och Carin och jag kunde lugnt ägna de närmaste timmarna åt våra böcker igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0