Tidig morgon

Jetlaggade är vi nu fullt vakna och hur pigga som helst. George har duschat och vi följer TV-utsändningarna där journalister i regnkläder rapporterar med höga vågor i bakgrunden.

Hade tänkt nyttja vår jetlagg till att komma först i kön till Frihetsgudinnan och Ellis Island men just nu känns det inte som om det är läge för en båttur. Tunnelbanan är stängd liksom alla skolor idag. De evakuerar låglänta områden.

Vi har handlat dricka men ska fylla på ytterligare under dagen – det är stängt nu. Vi bor på nionde våningen Yotel på 42:a gatan, har byggnader mitt emot oss och varmt och gott. Det blåser lite utanför men inget märkvärdigt. Vi har mycket mat med oss, t ex grovbröd, pepparkakor och nutella. Däremot har jag varit särdeles klantig och glömt adapter så vi har ingen möjlighet att ladda någon elektricitet. Eftersom hotellet har minsta möjliga service vet jag inte riktigt hur detta kommer att fungera under dagen. Om elen lägger av som de säger på TV så kommer vi ändå inte att ha någon ström i kontakterna, så då spelar det ingen roll att vi saknar adapter. Hade varit kul att kunna ladda innan dess.

Om det verkar läge att gå ut ska vi försöka ta oss till Naturhistoriska museet, annars får vi väl sitta inne och titta på katastrofen på TV.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0