Orkan på gång

I passkontrollen varnade passkontrollanten för stormen. Hela vägen i taxin på väg in till Manhattan lyssnade vi på stormvarningar på radion. På hotellet varnar de för stormen. När vi kom in på hotellrummet fick jag mail från Lisa hur vi har det med tanke på stormen.

 

Det är evakuering på gång och tunnelbanan slutar gå ikväll kl 19 och är stängd under morgondagen. Vi var ute för att bunkra vatten men vattnet var slut. Istället kom vi hem med många olika konstiga läsksorter. Jag dricker just nu en otroligt äcklig lime-a-rita öl med 8% alkoholhalt. Pratade med en man i kön i butiken som sade att vattnet i kranen är utmärkt och går bra att använda till kaffe. Han blev mycket förvånad när jag frågade om det var vanligt att vattnet var slut. Nej, det måste bero på stormen.

 

Vi har bestämt oss för att stanna på hotellet idag och ta det lugnt, förbereda oss inför diverse aktiviteter senare i veckan oh avvakta vad stormen för med sig. Det blåser lite lätt och duggregnar men än så länge märker vi ingenting. Vi bor på nionde våningen på 42a gatan, förhoppningsvis får vi inga problem med översvämning, möjligen med inblåsta fönsterrutor. Som passkillen sa, trist med orkan men ni har ju något att berätta när ni kommer hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0