Efter stormen

Det är förfärligt att människor förlorar sina hem och att det är översvämningar och allt sådant. Men nu vill jag gnälla för egen del.

Det är väl ändå själva den att när vi äntligen tar oss hit, Mor efter att ha funderat i säkert 40 år, så blir det orkan???? Vi har sett fram emot att se några av världens bästa museer, konst och musik. Så är allting stängt! Eftersom tunnlarna in till New York är vattenfyllda så kan tunnelbanan inte köra och då kan de som jobbar här inte komma till sina arbeten. Alltså måste affärer, museer och allt annat ha stängt.

Vi hade sett mycket fram emot Turandot på the Met ikväll men tyvärr är föreställningen inställd. Jaha, efter att ha promenerat dit, tunnelbanan fungerar ju inte, gick vi vidare till Central Park, som var stängd. Fick snabbt en taxi och åkte vidare till Macys som var öppet igår men är stängt idag. Pojkarna gick hem till hotellet. Mor o jag gick vidare till Rockefeller Centre för att klara av lite sightseeing. Med regnet rinnande längs ryggen in på skinnet och skvimpande ljud i skorna lyckades vi ta oss dit och det var t o m öppet in i byggnaden även om alla affärer var stängda.

Hittade en öppen järnhandel och köpte en vinöppnare med oss hem.

Har fått tillbaka TV-signalen och tydligen börjar broarna in mot Manhattan öppna nu vid lunchtid. Vi hoppas på möjlighet till sightseeing per buss imorgon för nu är vi trötta i fötterna.

Förutom gnället har vi det bra och är välhållna, har gott om mat och dryck men för en gångs skull har jag inte packat ner någon bok eftersom det finns så mycket annat att göra här… Hmmm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0