Äntligen flyger vi

Omställning till vintertid samtidigt som vi skulle ändra till engelsk tid igår gjorde att sönerna knackade på dörren redan vid 6-tiden. Det blev tidig, men riklig, och på sitt sätt gratis, frukost. Därefter shopping på Heathrow – köpte whisky till Mor, de tog hennes i tullen igår. Delade med våra nyfunna vänner som också var på väg till New York.

 

Hann se både Snowwhite and the huntsmen och Prometheus på vägen över Atlanten, ingen av dem någon höjdarfilm. Nu sitter vi i kö till att bli insläppta i USA. Tyvärr har datasystemet lagt av så nu sitter vi här på den lindrigt rena heltäckningsmattan och försöker få tiden att gå.

 

Vi har inte riktigt flyt. Imorgon är det stormvarning för en av de större stormarna genom tiderna, den lär redan ha krävt 40 dödsoffer. Hoppas den mattas till den når New York. Vi ska köpa extra vatten och kanske något stearinljus ikväll så att vi klarar några dagar på rummet. Kanske är det bättre att tillbringa tiden på Metropolitan Museum of Art? Källaren där borde ju vara stormsäker och så blir man allmänbildad på kuppen. Just i New York varnar de för översvämning så det är kanske bättre att vara lite längre upp.

 

Ringde till hotellet här i New York från London igår så att de inte skulle behandla oss som ”no-show”, tog flera samtal innan vi blev registrerade. Personalen var upptagen med stormförberedelser. Har inte berättat allt för Mor. Sönerna kolugna och sitter här på heltäckningsmattan och läser. Nu dags att ta ett rejält kliv framåt i kön!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0